drops fonal

DROPS fonal a természetesség jegyében

  • 2022. január 22. szombat
  • By Admin: seditor
  • Comment: 0

A kézművességgel foglalkozók körében sokan nem szívesen dolgoznak olyan termékekkel, amelyek mesterséges összetevőkből állnak. Szerencsére, manapság már nemcsak az eszközök, hanem a fonalak tekintetében is lehet találkozni különlegességekkel.

A kiváló minőségű DROPS fonal elképesztő termékkínálatában mindenki megtalálhatja a neki való darabokat. A fonalválaszték között lehet találni első osztályú pamutból, kimagasló minőségű alpaka vagy merinó gyapjúból készült fonalakat is. A DROPS fonal a különleges jelleget ezeknek a kimagasló alapanyagoknak a különböző arányú vegyítéssel érik el. A fonalak teljesen természetes alapanyagokból állnak. Sem a gyapjúk kezelés során, sem pedig a színezés során nem érik mesterséges anyagok.

A DROPS fonal hihetetlenül ellenálló, így hosszú évekig fennmaradó kézimunkákat lehet vele alkotni. Mindenki megtalálhatja a számára ideális fajtát, mind színárnyalatban, mind összetételben. A kézzel festésnek köszönhetően, minden darab egyedi. Minden elvárásnak tökéletesen meg tud felelni ez a termékcsalád.

Címkék: