Kellys kerékpárok

A Kellys kerékpárok a biztos feltörekvők

  • 2020. február 24. hétfő
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0

Amikor nagyobb beruházásról van szó, az emberek szeretnek a régi márkákból választani. Bicikliknél hasonló a helyzet, a Kellys kerékpárok ezért szoktak a komfortzónán kívül maradni. Ez a nagyjából 20 éves vállalkozás a többi márkával összehasonlítva fiatalnak tűnhet, azonban megér egy esélyt.

A testvérpár, akik megálmodták, már régen is rajongtak a hegyvidéki tekerésekért. Eleinte más márkákat használtak a biciklizéshez, azonban mindig találtak benne valami kivetnivalót, ezért úgy tűnt, hogy álmaik kerékpárja nem létezik.

Az új évezredben született meg az első általuk tervezett kerékpár, a megrendelők száma pedig szinte azonnal növekedésnek indult. A jó minőségű bicikliknek gyorsan híre ment, Szlovákiának a határain is átjutott, de csupán 2009-ben megjelent hazánkban is.

A testvérpár eleinte javítóműhelyben dolgozott, azonban népszerűségüknek hála, viszonylag hamar bekerültek a piac körforgásába. Saját tapasztalatuk a Kellys kerékpárok minőségén is érezhető, mert úgy lettek kitalálva, hogy strapabíróak, de gyorsak legyenek.