szakácskötény

A szakácskötény praktikus és divatos

  • 2021. március 16. kedd
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0

Ez a termék elsősorban arra szolgál, hogy védje a viselője ruházatát és persze a testét. A szakácskötény funkcionálhat ezen felül egyenruhaként, például az éttermekben. Általában strapabíró pamut vagy annak a keverék anyagából készül.

Az üzletekben kapható PVC-ből készített saválló és orkánanyagból előállított variáció. Többféle derékhosszban vásárolható meg. A termékpalettán találhat egészen különleges szabásvonalúakat is. A szakácskötény rendkívül sokféle színben és mintázatban szerezhető be.

Fontos tényező, hogy jó anyagból készüljön, hiszen nagy megpróbáltatásokat kell kibírjon. Ez nemcsak a munkakörnyezetre és az abból adódó kihívásokra igaz. A mosást és a tisztítást egyaránt bírnia kell nap mint nap!

A kínálatban kapható változatok eltérőek, van amelyik extra zsebekkel lett ellátva, de kapható állítható nyakú verzió is. Manapság a szakácskötény nemcsak a praktikusság és kényelem terén kell megállja a helyét, hanem a divat világában is, mivel a vendéglátásban dolgozóknak fontos a megjelenés.

Címkék: