életmódváltás könyv

Az életmódváltás könyv változtatást ajánl

  • 2020. március 29. vasárnap
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0

Azt mindnyájan tudjuk, hogy az életmódunkkal sokféle betegséget be tudunk vonzani, de ugyanakkor el is kerülhetjük ezeket. Megmenthetjük az egészségünket, az optimális súlyunkat és a bolygónkat is, ha az életmódváltás könyv tanácsait követjük, amelyeket Suzy Amis Cameron amerikai környezetvédelmi szakértő fogalmazott meg. 

Az útmutatás szerint elegendő csupán egyetlen hús- vagy tejalapú étkezést növényire cserélni és máris rengeteget tehetünk a felsorolt célok elérése érdekében. Mi, családanyák, ha figyelembe vesszük az életmódváltás könyv lapjain írottakat, no meg alkalmazzuk is azokat, könnyedén és megfelelő módon gondoskodhatunk életünk összes résztvevőjéről, a párunkról, a gyermekeinkről, szüleinkről, testvéreinkről egyaránt.

A növényi alapú ételek is nagyon finomak, ízletesek, nem fogjuk azt érezni, hogy valamit megvontunk magunktól, ha ezeket fogyasztjuk. Tehát, egyszerű módosítással csökkenthetjük a rák, a szívbetegség, a cukorbetegség és számtalan más kór előfordulásának esélyét. Ebben segít az életmódváltás könyv.