Gurulós állványok

Gurulós állványok csúszásgátló bevonattal

  • 2020. március 30. hétfő
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0

A nagy belmagasságú belső terek mennyezeti és oldalfali munkálataihoz nem szükséges egy teljes ipari állványrendszer kiépítése. Létezik egy sokkal helytakarékosabb és egyszerűbb megoldás a gurulós állványok képében.

Ha nem 10 emelet magas épületet szeretnénk hőszigetelni, akkor tökéletesen megfelelőnek számítanak a kerekeken mozgatható állványok. Ezekről szakaszokra osztva haladhatunk a munkával. Amint elkészültünk az adott szakasszal, csak odébb kell tolni és máris folytathatjuk ott, ahol abbahagytuk.

A gurulós állványok egy bizonyos szintig kitámasztás nélkül emelhetőek. A biztonságos használat érdekében, bizonyos magasságnál már kötelező kitámasztást használni, de a falhoz is rögzíthetőek a gurulós állványok.

Az építkezéseken sohasem számítanak kedvezőnek a körülmények, ezért elég körültekintően kell eljárni. A nedves felületek balesetveszélyesek, éppen ezért a gurulós állványok csúszásgátló felülettel lettek ellátva. A munka végén mondhatni gyerekjáték a szétszerelésük és a szállításuk.