Igazán jutányos a bizonyítvány fordítás ára

  • 2018. február 25. vasárnap
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0
Bizonyítvány fordítás ára

Nagyon sokszor előfordul, hogy a papírjainkat, dokumentumokat vagy például könyvet angol nyelvre kell fordítani. Ilyenkor a fordítóirodák segítségét kell igénybe venni. De vajon mennyiért? Az angol fordítás ár mindenkit érdekel, hogy pontosan mekkora lesz a végösszeg, mert senkinek nem mindegy, mennyi pénzt kell kiadnia a szolgáltatásért. Ez a tényező nagyban függ attól is, hogy hol rendeljük meg a munkát, de természetesen más dolgok is közrejátszanak az ár megállapításában, mint a célnyelv, a határidő, valamint az adott szöveg komplexitása.

Annyit viszont bizonyosan tudunk, hogy a Bilingua fordítóirodánál az angol fordítás ár egyáltalán nem magas. Az iroda munkatársai a legtöbb nyelv esetében 2 Ft/karakter áron végzi a feladatot, tehát erre számítson, mielőtt hozzájuk fordul. A svéd, a dán, a norvég és a mongol nyelvek esetében számolnak fel nagyobb árat. A vállalkozás jelenleg ÁFA mentes, úgyhogy az árra sem jön általános forgalmi adó. Mivel kedvező az angol fordítás ár, vegye fel a kapcsolatot az iroda munkatársaival a honlapon található e-mail címen vagy valamelyik telefonszámon!

Ha személyesen akarja bevinni a lefordítandó szöveget vagy iratokat, akkor Budapestre, a Madarász Viktor utca 13/4 szám alatt keresse a fordítóirodát! Amennyiben tanulni vagy dolgozni készül külföldre, biztosan le kell fordíttatnia a diplomáit, bizonyítványait. Felvetődik a kérdés, mekkora a bizonyítvány fordítás ára, mikorra készül el, valamint az is rendkívül lényeges, hogy tökéletes legyen. Nos, a fent említett fordítóirodánál bizonyosan szakszerű munkát kap, szükség esetén pecséttel, záradékkal, magyar szalaggal átfűzve, amit külföldön garantáltan elfogadnak.

A határidőt minden esetben betartják, tehát Önnek egyáltalán nem kell félnie attól, hogy a megrendelt fordítás nem lesz kész időre. Mindezt úgy kínálják, hogy a bizonyítvány fordítás ára kedvező. Lépjen be a fordítóiroda honlapjára, tekintse meg a szolgáltatásokat, az árakat, hogy milyen nyelvekre fordítanak a szakemberek, és ezek ismeretében forduljon bizalommal ehhez a vállalkozáshoz!