borsmenta olaj

Igazi felfrissülést eredményez a borsmenta olaj

  • 2019. október 27. vasárnap
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0

Minden korosztály körében, legyen az fiatalabb vagy idősebb, bosszúságot okoznak az arcon és az egész testet borító bőrfelszínen megjelenő, kidomborodó aknék. A bőrfelszín kezelése és a hegek eltüntetése, mindennapi gondos ápolást igényel, ami nagyszerűen megvalósítható a pattanás ellen készült kozmetikai cikkek rendszeres alkalmazásával. Alapvető dolog a hatékony arctisztítás, ami különböző, természetes alapanyagok összetételéből készült kencékkel és gélekkel nagyszerűen kivitelezhető.

A tisztítás folyamatát követően lényeges a megfelelő hidratálás és a bőrfelszín megfelelő táplálása is. A minőségi nyersanyagokból előállított arcpakolások eltávolítják az elhalt hámsejteket, ezáltal felgyorsítják a regenerálódás folyamatát és a bőr alsó rétegei is feltöltődnek a szükséges tápanyagokkal. A szennyeződések és a sminkmaradékok eltávolítására kialakított termékek felveszik a harcot az öregedés látható nyomaival, remekül halványítják a megjelenő szarkalábakat és kiválóak pattanás ellen is.

A mélyreható kezelések ragyogó végeredményt garantálnak, ha rendszeresen, legalább heti 1 vagy 2 alkalommal sort kerít ezekre. A borsmenta olaj számos területen felhasználható a szépségiparban. A hatékony tisztítás mellett, a bőrápoló kencékben elkeverve, remek gyulladáscsökkentő, ami nyugtatja és csillapítja az izmok működését, nagyszerűen ellazítja azokat. A bőrfelszínbe masszírozva ingereli a hidegérző receptorokat, ennek jóvoltából elnyomja a fájdalom érzését.

A halánték bedörzsölésével kiválóan enyhíti a jelentkező migrénes fejfájás szimptómáit. Fájdalomcsillapító hatása mellett, a borsmenta olaj remekül alkalmazható szájvízként is, jól hat az ínyproblémákra, ami manapság rengeteg embernek kellemetlenséget okoz. Nagyszerűen fertőtlenít és frissíti a leheletet, különleges mentolos illatát beszippantva, a borsmenta olaj átjárja a légutakat és kitisztítja azokat, javítva a légzés hatékonyságát. Nagyszerűen élénkít, elnyomja az álmosságot és a fáradékonyság érzését, aminek jóvoltából igazi felfrissülést eredményez.

Címkék: