Francia kulcs

Megfizethető vízszerelő 3. kerület lakásaiba

  • 2019. október 27. vasárnap
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0

Szintem minden ember életében legalább egyszer eljön az a pillanat, amikor sajnos vízszerelőre van szüksége. Legyen csupán szakmai konzultáció vagy teljes csőcsere, számos területen fordulhat elő olyan probléma, amit szakemberre kell bízni.

Ha kell egy megbízható és megfizethető vízszerelő 3. kerület szívében, akkor érdemes felkeresni Závodszki Zoltánt. A békásmegyeriek már nagyon jól ismerik, hiszen gyorsan, hatékonyan, operatívan dolgozik.

A megbeszélt időpontban ott van a helyszínen, felméri a helyzetet és miután egyeztet a munkálatok, anyagok végösszegéről, csak azután lát neki a javításnak. Závodszki vízszerelő 3. kerület területén már több komoly problémát is orvosolt, így nagyon tisztában van azzal, milyen gondok bukkannak fel rendszeresen a környéken.

Természetesen ez a tapasztalt vízszerelő 3. kerület mellett, Budapest más körzeteiben is szívesen vállal javítási, szerelési munkálatokat. A repedés vagy törés miatt szükségessé vált csőcsere mellett, vállal csapszerelést, tartályok javítását és a mosógép bekötését is.