Mjölnir

Mjölnir jelképek a 21. században

  • 2020. április 27. hétfő
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0

Úgy érzi, hogy az életében fontos szerepet játszanak a szimbólumok? Akkor a vikingek korszaka biztosan érdekelni fogja. Egyik legfelkapottabb talizmán a Mjölnir, ami önmagában villámot jelent és Thor kalapácsát képviseli. A vikingek előszeretettel használták a mindennapi életben, ugyanis bátorságot, kitartást és erőt csempészett a létezésükbe. E

z az egyik legismertebb talizmán, mivel rengetegen használták. Ha a vikingeknél az embereket két nagyobb csoportra akarjuk elkülöníteni, akkor az egyik a tengereken csatázó harcosokból áll, a másik pedig az otthon maradott földművesek. Ezeket a földműveseket védte meg Thor, akinek a pörölye lecsapott a gonoszra.

Mivel az egyszerű emberek többségben szoktak lenni, belekapaszkodtak a szimbólumok erejébe és elkezdték a használatát. Napjainkban a Mjölnir szimbólum karkötőként és tetoválásként is megjelenik az emberek életében, ezáltal csempészve bele azt az erőt és kitartást, ami a vikingekből sohasem hiányzott. A vikingshop.hu oldalon többféle termék közül is válogathat.

Címkék: