pólók pároknak

Pólók pároknak vicces kivitelben

  • 2022. június 5. vasárnap
  • By Admin: seditor
  • Comment: 0

A párok az egymás iránt érzett elkötelezettséget, szeretetet olykor mindenkinek megmutatnák. A pólók pároknak különleges, ugyanakkor romantikus formája ennek.

Ezek a pólók általában színben, mintában azonosak, csak a feliratuk különbözik. A rajtuk álló szöveg általában vicces, ezért egyáltalán nem “csöpögős” dolog viselni ilyesmit, hanem nagyon is vagány. A lifetrend.hu webshopban rendkívül kreatív termékek gyűltek össze ebben a kategóriában. Mit szólna valaki például egy avokádós páros pólóhoz Better Half felirattal? A pólók pároknak King és Queen felirattal is kaphatóak vagy pedig Mr. és Mrs. rövidítéssel. A Love páros póló mindent elárul a két ember összetartozásáról és nem utolsósorban a humoráról.

A kiváló minőségű 100% pamut pólók az S-től egészen az XXXL-es méretekig kaphatóak. A pólók pároknak jópofa ajándéknak is beválnak. Vehetünk ilyesmit friss házasoknak, élettársaknak, de akár házassági évfordulóra is kedves meglepetés egy “öreg” párnak. Nem utolsó szempont az sem, hogy remek áron szerezhetőek be a webáruházból.

Címkék: